Profil tvrtke

Kontaktiraj nas

Guilin Sanshan Superhard co, LTD
Dodati: Guangxi provincije NO.84, Liuhe cesta, Guilin grad, Kina.
Kontaktirajte nas: Sharon Xie
Tel: + 86-773-5821300
Faks: + 86-773-5809191
Mobitel: + 86-18507735430
E-pošta:sanshan@SS-diamondwire.com

Ima više od 30 godina od korišćenja dijamantske žice za kamen u kamen. U posljednjih nekoliko godina, dijamantska žičana pila se široko koristi u kamenolomima kod kuće. Njegov princip rada je sljedeći:

Dijamantska žičana testera se vuče kroz perforaciju pogodnu u horizontalnom i vertikalnom smeru unapred. Zatim je dijamantska žica postavljena na zamajac nakon spoja, a zamašnjak upravlja elektromotor kako bi se dijamantska žica odrezala kamenom, dok se u isto vrijeme voda sipa u šivu kako bi se ohladila dijamantska zrna i isključila kamen u prahu dok seče. Dijamantska žičana pila se kreće unazad sečenje tako da održava određeni napon i brzinu rezanja sve dok se rezanje ne završi.

Dijamantska žičana pila namenjena je za rezanje fleksibilnog kamena samo u ranijoj fazi. Tehnika kamena od mermera bila je zrela na međunarodnom nivou. Što se tiče tvrdog granita i drugih kamena, nemilosrdnih napora proizvođača dijamantskih alata i vlasnika kamenoloma, koji rezultiraju sve naprednijom tehnologijom na graničnom sečenju sa žičnom testerom. Trenutno se žičana pila primenjuje u sečenju kamena različite tvrdoće, uključujući granit, mermer, peščar itd. Videli smo globalni trend poboljšanja kvaliteta proizvoda i smanjenje troškova proizvoda u industriji.

10.jpg