Profil tvrtke

Obratite nam se

Guilin Sanshan Superhard co, LTD
Dodati: Guangxi provincije NO.84, Liuhe cesta, Guilin grad, Kina.
Kontaktirajte nas: Sharon Xie
Tel: + 86-773-5821300
Faks: + 86-773-5809191
Mobitel: + 86-18507735430
E-pošta:sanshan@SS-diamondwire.com

Ima više od 30 godina od kada je dijamantska žičana testera korištena za vađenje kamena. U posljednjih nekoliko godina, pila za dijamantske žice se široko koristi u kamenolomima kod kuće. Princip rada je sljedeći:

Dijamantna žičana testera se unaprijed uvlači kroz perforaciju u horizontalnom i vertikalnom smjeru. Tada se dijamantna žica postavlja na zamašnjak nakon spajanja i zamašnjak se pokreće elektromotorom kako bi se donijela dijamantna žica za rezanje kamena dok se u isto vrijeme voda ulijeva u šav kako bi se ohladila dijamantska kuglica i isključila kameni prah za vrijeme rezanja. Dijamantska žičana pila se pomera unazad rezanje kako bi se održala određena napetost i brzina rezanja dok se rezanje ne završi.

Dijamantska žičana pila namijenjena za rezanje fleksibilnog kamena samo u ranijoj fazi. Tehnika eksploatacije mermera je zrela na međunarodnom nivou. Što se tiče tvrdog granita i drugog kamena, nemilosrdni napori proizvođača dijamantskih alata i vlasnika kamenoloma, koji su rezultirali sve naprednijom tehnologijom za rezanje granita žičanom pilom. Trenutno, žičana pila se primjenjuje u rezanju kamena različite tvrdoće uključujući granit, mermer, pješčenjak itd. Vidjeli smo globalni trend poboljšanog kvaliteta proizvoda i smanjenih troškova proizvoda u industriji.

10.jpg