Profil tvrtke

Obratite nam se

Guilin Sanshan Superhard co, LTD
Dodati: Guangxi provincije NO.84, Liuhe cesta, Guilin grad, Kina.
Kontaktirajte nas: Sharon Xie
Tel: + 86-773-5821300
Faks: + 86-773-5809191
Mobitel: + 86-18507735430
E-pošta:sanshan@SS-diamondwire.com

Naša tvrtka ima mnogo znanstvenika i stručnjaka koji su proučavali super tvrdog materijala i tehničari koji su radili na proizvodnji super tvrdog materijala u planu budući da tvrtka je osnovana. Svi imaju jaki kapacitet razvoja i istraživanja.

Tehnike razmjena su jednom napravili poseban materijal odjelu G.E kompanije u na U.S.A,meanwhile,we sudjelovao u obuci i šalje zaposlenike na studij tehnologija dijamant žica pilu i oilfield svrdla. Također imamo široku suradnju, istraživanje i razvoj komunikacije sa srodnih sveučilišta i znanstvena institucija. To je napravio naš dijamant žica vidio i druge vrste dijamantni alati postignut veliki napredak i poboljšanje kvalitete i izbjeći puno problema tijekom rezanja. Naših proizvoda postigli čin najbolje kvalitete i potvrdili nakon bitak test mimo ovlašteni zavod za Pacifik pregled centar u Japan.The specifikacije i performanse parametara naših proizvoda su premašili standard u zemlji i inozemstvu .

Naša tvrtka je dobila reputaciju i certifikate nacije High-tech poduzeća te je prošao kvalitete sustava provjeru ISO9001-2000 u 2007.The standard kvalitete i kontrolu naših proizvoda postigli na međunarodnim napredne razine.

11.jpg