Profil tvrtke

Kontaktiraj nas

Guilin Sanshan Superhard co, LTD
Dodati: Guangxi provincije NO.84, Liuhe cesta, Guilin grad, Kina.
Kontaktirajte nas: Sharon Xie
Tel: + 86-773-5821300
Faks: + 86-773-5809191
Mobitel: + 86-18507735430
E-pošta:sanshan@SS-diamondwire.com

Naša kompanija ima mnogo naučnika i stručnjaka koji su studirali super tvrdi materijal i tehničare koji su radili na proizvodnji super tvrdih materijala u prvom planu od osnivanja kompanije. Svi imaju jak kapacitet razvoja i istraživanja.

Razmena tehnike je jednom napravljena sa posebnim odjeljkom materijala kompanije GE u SAD-u, u međuvremenu smo učestvovali u obuci i poslali zaposlene na studiju tehnologije dijamantske žičane testere i naftne burgije. Takođe imamo široku saradnju, istraživačku i razvojnu komunikaciju sa srodnim univerzitetima i istraživačkim institucijama. Ovo je učinilo našu žicu za dijamantsku žicu i druge vrste dijamantskih alata ostvarile veliki napredak i poboljšanje kvaliteta, a izbjeglo je puno problema tokom sečenja. Naši proizvodi su dostigli čin najboljeg kvaliteta i afirmisali su nakon što su ga testirali ovlašćeni odjel Pacifikski ispitni centar u Japanu. Specifikacije i parametri performansi naših proizvoda su prevazišli standard u zemlji i inostranstvu.

Naša kompanija je dobila reputaciju i sertifikate visokotehnološkog preduzeća Nata i prošla sistem autentifikacije sistema kvaliteta ISO9001-2000 u 2007. godini. Standard kvaliteta i kontrola naših proizvoda su dostigli do Internacionalnog naprednog nivoa.

11.jpg